DYNAMIC PILATES&FITNESS STUDIO

Osnovan 2009. kao odgovor na potrebu savremene žene za rekreacijom u gradskim uslovima. Život u gradu podrazumeva sedelački način života što često kao posledicu ima prekomernu telesnu težinu, nepravilno držanje, iscrpljenost i smanjen ukupan kvalitet života.

Kao rezultat iskustva I dugogodišnjeg rada sa klijentima razvili smo Dynamic Pilates&Fitness program koji se sastoji iz originalnih pilates vežbi i kardio programa uz poštovanje individualnih potreba svakog klijenta. Na taj način se obezbeđuje kvalitetan trening sa dugotrajnim efektima. Pilates u kombinaciji sa kardio programom je neagresivna i dinamična forma vežbanja koja je istovremeno usmerena na jačanje dubokih posturalnih mišića trupa i upotrebu masti kao izvora energije.

NAŠ TIM

LARA BOJANIĆ
diplomirani trener u sportu
i diplomirani dijetetičar nutricionista
Osnivač i predsednik SRK Dynamic

LARA BOJANIĆ, autor Dynamic Pilates programa, je diplomirani trener u sportu i diplomirani dijetetičar nutricionista.

Pored toga je i sertifikovani pilates i fitnes trener, trener ketlbela i personalni trener. Posvećuje veliku pažnju individualnom pristupu i pravilnom izvođenju vežbi tako da svakom polazniku prilagođava trening njegovim, odnosno njenim fizičkim mogućnostima uz maksimalnu efikasnost. Svoje znanje konstantno unapređuje odlazeći na eminentne međunarodne seminare, radionice i fitnes konvencije iz oblasti pilatesa, fitnesa i ostalih programa namenjenih rekreativcima i sportistima. Pravilna ishrana i fizička aktivnost sastavni su deo njenog života. Profesionalno se bavi pilatesom i fitnesom već 15 godina.

VANJA VUKOVIĆ
Instruktor Joge i Pilatesa

VANJA VUKOVIĆ je završila Višu Medicinsku Školu. Pre nego što je postala sertifikovani instruktor joge bila je učenik mnogih učitelja. Između ostalih i Ranka Stojiljkovića kod koga je provela četiri godine usavršavajući aštanga jogu. 2016. godine je završila Vidja joga školu za instruktore joge i krenula u samostalnu praksu koja je u osnovi hatha joga sa elementima aštanga i vinjasa joge.
Ubrzo nakon toga se susrela sa pilatesom koji ju je dodatno inspirisao i produbio njeno znanje.
Dugogodišnje iskustvo u jogi i usavršavanje iz pilatesa joj je omogućilo da danas drži časove koji su upravo spoj joge i pilatesa. Trenutno se usavršava iz oblasti humanističkih nauka sa željom da pomaže ljudima kroz psihoterapiju.

SONJA IVANIŠEVIĆ
Instruktor Joge

SONJA IVANIŠEVIĆ se od 2011. godine intenzivno bavi jogom. Zvanje instruktora stekla je 2013. godine u okviru Vidya joga škole Dragana Lončara gde je završila i seminar meditacije.
Od 2014. godine je asistent u istoimenoj školi gde učestvuje u obuci joga instruktora. Svoje iskustvo i znanje unapređuje pre svega kroz svakodnevnu ličnu praksu, kao i pohađajući razne seminare i radionice. Masterirala je etnologiju i antropologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

NINA VRAČEVIĆ
trener grupnih fitnes programa

NINA VRAČEVIĆ je trener grupnih fitnes programa sa iskustvom od 25 godina. Vodila je jazzercise, kardio boxing, fit4you, vođene treninge i treninge na Power plate i Vibro mašini. Učestvuje na sajmovima zdravlja i drugim manifestacijama kao kao trener prve kategorije i koreograf.

NAJNOVIJI TEKSTOVI NA SAJTU